ШВИДКІ ДІЇ

Премія Kiwami Awards 2024

ПРЕМІЯ KIWAMI AWARDS 2024 ЗА ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Дилерський центр LEXUS ДНІПРО отримав європейську премію KIWAMI AWARDS 2024 за якіСть облуговування

Lexus оголосив переможців премії Kiwami Awards 2024 ― нагороди, що присуджується найкращим дилерським центрам Lexus в Європі. Український Lexus Дніпро отримав цю відзнаку як один із 17 найефективніших дилерських центрів у регіоні.

Усі володарі цьогорічної премії були відзначені як за бізнес-показники, так і за визначні досягнення у сфері обслуговування, тобто за сумлінне дотримання японської філософії гостинності Омотенаші. Вона передбачає, що до кожного клієнта необхідно ставитися з такою ж турботою та уважністю, як і до гостя, який завітав до вашого дому. Так Lexus втілює у життя принцип «Зробити розкіш персональною».

Паскаль Рух, віцепрезидент Toyota Motor Europe з питань Lexus, прокоментував: «Настає особливо захопливий час для наших дилерів. Наразі ми тісно співпрацюємо з ними над програмою впровадження електрифікованих моделей майбутнього і максимізуємо можливості, які пропонує цифровізація. Водночас ми ретельно дотримуємося нашого орієнтованого на людину підходу, гарантуючи клієнтам чудове обслуговування ― незалежно від того, чи то відвідують вони дилерські центри особисто, чи то користуються цифровими каналами. Щиро вітаю цьогорічних переможців, кожен з яких продемонстрував винятковий рівень бізнес-продуктивності та обслуговування».

Нагорода Kiwami Awards, що японською означає «виняткова досконалість», започаткована у 2016 році. Цьогоріч понад 340 офіційних дилерів Lexus у всій Європі змагалися за цю відзнаку.

Переможці Kiwami Award 2024

Україна — Lexus Дніпро

Азербайджан — Lexus Baku

Велика Британія — Lexus Hull, Lexus Ipswich

Греція — Lexus Kifisias

Іспанія — Lexus Madrid Norte, Lexus Palma de Mallorca

Італія — Lexus Bologna, Lexus Treviso

Казахстан — Lexus Astana, Lexus Shymkent

Німеччина — Lexus Mühldorf, Lexus Osnabrück

Польща — Lexus Szczecin, Lexus Warszawa-Wola

Франція — Lexus Pays-Basque

Чехія — Lexus Průhonice

 

За детальнішою інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включно з дистанційним обслуговуванням, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.